Hry na VR

Recenze VR hry Star Wars: Squadrons

Dětský eshop pro rodiče i děti

Star Wars: Squadrons přináší sen mnoha fanoušků Hvězdných válek do virtuální reality. Tento letecký simulátor od studia EA Motive nabízí možnost stát se pilotem v této slavné galaxii, a to jak prostřednictvím jedinečné singleplayerové kampaně, tak i díky multiplayerovým bitvám s podobně naladěnými soupeři. Stačí si nasadit VR brýle a vstoupit do kokpitu svého vesmírného letadla.

Star Wars: Squadrons ve VR nabízí neopakovatelný zážitek. Od detailně zpracovaných vesmírných lodí po epické bitvy ve vesmíru, vše je provedeno s ohledem na autentičnost a atmosféru Hvězdných válek. Díky virtuální realitě se ocitnete uprostřed boje, přičemž pocit, že jste skutečně součástí této světa, je nepřekonatelný.

I přesto, že Star Wars: Squadrons nenabízí českou lokalizaci, jeho základní přitažlivost spočívá v tom, že vám umožní stát se součástí světa Hvězdných válek jako nikdy předtím. Od svého vydání v roce 2020 se tato hra stala jedním z vrcholů VR zážitků pro fanoušky Star Wars a milovníky leteckých simulátorů.



Prohlédněte si veškeré naše rubriky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *