Hry na VR

Recenze VR hry Pistol Whip

Dětský eshop pro rodiče i děti

Pistol Whip je rytmická střílečka, která se pohybuje na pomezí akčního filmu a hudebního videoklipu. Inspirací pro tuto hru byly filmy jako John Wick a Equilibrium, a je z ní cítit také vliv úspěšného titulu Superhot. Nicméně, Pistol Whip nabízí unikátní zážitek, kde čas nezpomaluje, ale naopak vás žene kupředu do akce.

Hráči se ocitnou uprostřed akčních scén, kde musí střílet na nepřátelské cíle synchronizované s rytmem elektronické hudby. Tento kombinovaný prvek střílení a tance činí hru nejenom adrenalinovou, ale také zábavnou a návykovou.

Pistol Whip je dostupný na široké škále VR platforem, včetně Oculus Quest a Rift, Valve Index, HTC Vive, Windows Mixed Reality, PS VR a PS VR2, což umožňuje hráčům na různých zařízeních vychutnat si tento intenzivní zážitek.

Celkově lze říci, že Pistol Whip je skvělou volbou pro ty, kteří hledají vzrušující a dynamickou hru v rámci virtuální reality. Jeho kombinace akce, hudby a rytmu ho činí jedním z nezapomenutelných titulů ve svém žánru. Hra byla poprvé vydána 7. 11. 2019 a od té doby se rozšířila na různé VR platformy, včetně PS VR2, kde byla aktualizována dne 22. 2. 2023.



Prohlédněte si veškeré naše rubriky:

2 komentáře: „Recenze VR hry Pistol Whip

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *