Hry na VR

Recenze VR hry Microsoft Flight Simulator VR

Dětský eshop pro rodiče i děti

Microsoft Flight Simulator je ikonickým jménem ve světě letadel a létání, a s příchodem podpory virtuální reality se stal ještě poutavějším zážitkem. Tato hra od Asobo Studia vám umožňuje usednout za knipl letadla a prozkoumat svět z nebeských výšin ve zcela novém světle.

Jedním z nejpozoruhodnějších aspektů Microsoft Flight Simulator je jeho ohromující grafika a detailní rekonstrukce skutečných krajin a měst. Díky virtuální realitě se ocitnete v křesle pilota a můžete si užívat nádherný pohled na svět kolem sebe, přičemž každý detail je pozoruhodně realistický.

Ovládání ve virtuální realitě je intuitivní a přirozené, což umožňuje hráčům plně se ponořit do role pilota. S využitím pohybových ovladačů budete mít pocit, že opravdu držíte řízení letadla a navigujete se přes oblohu.

Jedním z největších lákadel Microsoft Flight Simulator je jeho obrovská herní mapa, která obsahuje téměř každé místo na planetě. To vám umožní objevovat nové a exotické destinace, aniž byste museli opustit svůj dům.

Celkově je Microsoft Flight Simulator skvělým příkladem toho, jak virtuální realita může zvýšit poutavost a realismus herního zážitku. Pro fanoušky letadel a létání je tato hra neodolatelnou volbou a bezplatný VR update ji ještě více zlepšil. Vyšel s podporou VR dne 23. 12. 2020 pro různé platformy jako Oculus Rift/Quest 1 & 2, Valve Index, HTC Vive a Windows Mixed Reality.



Prohlédněte si veškeré naše rubriky:

Jeden myslel na “Recenze VR hry Microsoft Flight Simulator VR

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *