Hry na VR

Recenze VR hry Marvel’s Iron Man VR

Dětský eshop pro rodiče i děti

Marvel’s Iron Man VR přináší do světa virtuální reality fascinující zážitek, který zaujme nejen fanoušky komiksů Marvel, ale i ty, kteří si rádi vyzkoušejí superhrdinské dobrodružství. Tato hra od studia Camouflaj nabízí jedinečnou možnost stát se legendárním Iron Manem, což je sen mnoha fanoušků.

Jedním z hlavních lákadel této hry je unikátní způsob ovládání, který vám umožňuje ovládat let Iron Mana pomocí pohybových ovladačů. Při létání se skutečně budete cítit jako Tony Stark, což přináší do hry neuvěřitelný pocit realismu a ponoření.

Grafika a design prostředí jsou ohromující, ať už jde o detaily technologie Iron Mana nebo rozmanitost lokací, které můžete prozkoumat. Hra vás zavede do různých prostředí, včetně impozantních městských skyline, které budou vypadat úžasně ve virtuální realitě.

Samotný příběh hry je zábavný a akční, ačkoli možná nenabízí tak hlubokou vyprávěcí zkušenost jako některé jiné hry. Nicméně pro fanoušky Iron Mana to přesto bude nezapomenutelné dobrodružství.

Jediným omezením této hry může být fakt, že je exkluzivní pro platformu PSVR, což může omezit přístup pro hráče na jiných platformách. Nicméně pro majitele PSVR je Marvel’s Iron Man VR skvělou volbou a jedná se o jednu z nejzábavnějších a nejzajímavějších her ve světě virtuální reality. Vyšla pro PSVR dne 3. 7. 2020.



Prohlédněte si veškeré naše rubriky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *