Hry na VR

Recenze VR hry Horizon: Call of the Mountain

Dětský eshop pro rodiče i děti

Horizon: Call of the Mountain představuje odvážný krok série Horizon mimo její obvyklý žánr a do světa virtuální reality. Ačkoliv se jedná o odlišný typ hry ve srovnání s hlavními díly série, tento krok se ukazuje jako úspěšný a přináší hráčům nový, pohlcující zážitek.

Hra se zaměřuje na intenzivní šplhání po skalách a akční střelbu z luku, což poskytuje hráčům adrenalinovou jízdu plnou výzev a dobrodružství. Při pohybu po horách mohou hráči využívat různé gadgety, jako jsou cepíny, házecí lana a kotvičky, což přidává do hratelnosti další rozměr a zábavu.

Jedním z nejpoutavějších prvků Horizon: Call of the Mountain jsou souboje a střelba z luku nebo praku. Díky přesnému ovládání Sense ovladačů headsetu PS VR2 a sledování pohybu očí hráči mají možnost přesného míření a pocitu autentičnosti ve střelbě.

Grafika a design hry jsou impozantní, přičemž prostředí hor je realisticky ztvárněno a plné detailů. Interaktivní prostředí umožňuje hráčům interakci s téměř všemi objekty, což přispívá k pocitu realismu a prohlubuje herní zážitek.

Celkově lze říci, že Horizon: Call of the Mountain je úspěšným experimentem série Horizon ve světě virtuální reality. S poutavým šplháním po skalách, akční střelbou a interaktivním prostředím je tato hra neodolatelnou volbou pro fanoušky série i milovníky VR her. Vyšla na platformě PS VR2 22. února 2023 a přináší hráčům jedinečný a pohlcující zážitek ve virtuální realitě.



Prohlédněte si veškeré naše rubriky:

Jeden myslel na “Recenze VR hry Horizon: Call of the Mountain

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *