Hry na konzoleHry na mobilHry na PCOnline hry

Recenze hry Warframe

Dětský eshop pro rodiče i děti

Warframe je sci-fi akční adventura, která od svého vydání v roce 2013 předvádí, jak by měl vypadat model free-to-play, aniž by hráče tlačila k mikrotransakcím a zbytečným nákupům. Hra nabízí hráčům rozsáhlý obsah, který kombinuje neustále se rozvíjející MMO svět s akční adventurou z pohledu třetí osoby. Warframe také zdůrazňuje RPG prvky, vylepšování vesmírné lodi, obleků, zbraní a schopností.

Hráči se přenesou do role Tenno, legendárních bojovníků, kteří jsou mistři ve zbraních a nositelé technologicky vyspělých obleků Warframe. Poté, co jejich rasa upadla do zapomnění po velké válce, jsou nyní jejich služby opět vyžadovány, aby zastavili expanzi armády Grineer, která plení sluneční systémy.

Warframe obdržel na Steamu velmi kladné hodnocení s 87 % od 565 138 hráčů, což svědčí o jeho oblibě a kvalitě. Na Metacritic má hra 64 % z 25 recenzí, což může naznačovat mírnější přijetí kritiky, ale hráčská základna zjevně má zcela odlišný názor.

Hra je k dispozici na široké škále platforem, včetně PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch a iOS (iPhone/iPad), což umožňuje hráčům hrát na svém oblíbeném zařízení.

Bohužel, Warframe nenabízí oficiální češtinu na PC.

Hra byla vydána 12. 11. 2013 a je publikována i vyvíjena společností Digital Extremes. Průměrná doba hraní hlavního příběhu se odhaduje na 250 hodin a kompletní obsah nabízí až 1500 hodin zábavy.



Prohlédněte si veškeré naše rubriky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *