Hry na konzoleHry na PCOnline hry

Recenze hry Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Dětský eshop pro rodiče i děti

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege je vynikající taktická akční hra s parádní atmosférou, důrazem na věrohodnost a týmovou souhru. Hráči budou provádět různé úkoly, jako je hledání výbušnin, zachraňování rukojmích, odstraňování nepřátelských cílů a čištění oblasti. První minuta každého zápasu je věnována přípravě, kdy útočníci pomocí dronů získávají informace o situaci a obránci staví zátarasy a připravují se na útok.

Komunikace mezi hráči je klíčovou složkou hry, což podtrhuje důležitost spolupráce a koordinace v týmu. Hráči musí aktivně komunikovat, aby dosáhli úspěchu ve svých misích.

Hodnocení recenzentů na Metacritic je 73 % založené na 40 recenzích, což naznačuje solidní přijetí, a hodnocení na Steamu je velmi kladné s 86 % od více než milionu hráčů.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege je dostupný na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X, a nabízí různé herní režimy, včetně singleplayer, multiplayeru a kooperace.

Hra má také oficiální češtinu na PC, což zahrnuje české rozhraní a titulky, což usnadňuje českým hráčům interakci s hrou.

Byla vydána 1. 12. 2015 a je publikována společností Ubisoft s vývojem od Ubisoft Montreal.



Prohlédněte si veškeré naše rubriky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *