Hry na konzoleHry na PCOnline hry

Recenze hry Elden Ring

Dětský eshop pro rodiče i děti

Elden Ring je epická hra, která vás zavede do světa Mezizemí, kde vládne chaos a narušení řádu. Jako Tarnished, zástupce vypovězené rasy, se vydáváte na cestu za nalezením královny Mariky a získáním titulu Elden Lorda. Avšak na vaší cestě narazíte na náročné nepřátele a obrovský otevřený svět plný tajemství.

Hra kombinuje charakteristické prvky ze hry od studia FromSoftware s nádherně zpracovaným světem, novými mechanikami a náročnými souboji. Hráči mají možnost přizpůsobit si svou postavu podle svých preferencí, což umožňuje různorodé herní styly od neohroženého válečníka po mocného mág.



Elden Ring obdržel vynikající hodnocení od recenzentů, s 96 % na Metacritic a velmi kladným přijetím od hráčů na Steamu, kde získal 92 % hodnocení od více než 582 000 hráčů.

Hra je dostupná na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X. Nabízí herní režimy pro jednoho hráče i více hráčů. I přes absenci plné české lokalizace si hra získala velkou popularitu a je vydávána společností Bandai Namco Games. Datum vydání je 25. února 2022.

TIP: Tuhle hru můžete využít jako skvělý dárek pro děti.



Prohlédněte si veškeré naše rubriky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *