Hry na konzoleHry na PCOnline hry

Recenze hry Monster Hunter: World

Dětský eshop pro rodiče i děti

Monster Hunter: World představuje napínavou dobrodružnou hru, ve které se hráči ujmou role lovců, kteří se vydávají na neznámý kontinent, aby čelili divokým monstrům v epických soubojích. Svět hry je plný rozmanité fauny a flóry, která hraje klíčovou roli v každém dobrodružství. Hráči musí strategicky využívat okolního prostředí, jako je terén, vegetace a další divoká zvěř, která může být jak výhodou, tak nebezpečím.

Jedním z výrazných prvků hry je možnost výroby nového vybavení z materiálů získaných z poražených monster. Hra nabízí možnost hrát jak samostatně, tak v kooperaci až se třemi dalšími hráči, což dodává další rozměr dobrodružství.

Recenze hry jsou vynikající, s hodnocením 90 % na Metacritic a velmi kladným přijetím od hráčů na Steamu, kde získala 88 % hodnocení od více než 254 000 hráčů.



Monster Hunter: World je dostupný na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One a nabízí herní režimy pro jednoho hráče i více hráčů. I přes absenci plné české lokalizace si hra získala velkou popularitu a je vydávána společností Capcom. Datum vydání je 26. ledna 2018.

TIP: Pokud váš herní maniak má mladšího sourozence, tak se můžete podívat na web, který se věnuje potřebám pro miminka a děti.



Prohlédněte si veškeré naše rubriky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *