Hry na konzoleHry na mobilHry na PCOnline hry

Recenze hry Sid Meier’s Civilization VI

Dětský eshop pro rodiče i děti

Sid Meier’s Civilization VI přináší nový vizuální styl a razantní změnu v grafickém zpracování oproti předchozím dílům série. I přes to však zachovává principy, které udělaly z Civilization jednu z nejpopulárnějších strategických her. Hráči mají několik možností, jak dovést svou civilizaci k vítězství, a to vojenskou, vědeckou, kulturní nebo nově i náboženskou cestou.

Jedním z významných prvků hry je zvýšená agresivita barbarů, kteří jsou daleko aktivnější a častěji napadají hráče, zejména jejich obchodní konvoje. Proto je důležité mít vždy k dispozici dobře vybavenou armádu.



Recenze hry jsou výborné, s 88 % na Metacritic a velmi kladným přijetím od hráčů na Steamu, kde získala 86 % hodnocení od více než 217 000 hráčů.

Civilization VI je dostupný na PC, PlayStation 4, Xbox One, iOS (iPhone/iPad) a Nintendo Switch. Nabízí různé herní režimy pro jednoho hráče i více hráčů. I přes absenci plné české lokalizace si hra získala velkou popularitu a je vydávána společností 2K Games. Datum vydání je 20. října 2016.

TIP: Pokud jste maminka, tak vám poradíme, jak vybrat jídlo pro děti a recepty na něj.



Prohlédněte si veškeré naše rubriky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *