Hry na konzoleHry na PCOnline hry

Recenze úspěšné hry – DayZ

Dětský eshop pro rodiče i děti

DayZ, původně modifikace pro Armu 2, se postupem času vyvinulo do samostatného projektu pod vedením Deana Halla ve studiu Bohemia Interactive. Tato postapokalyptická hra o přežití vtahuje hráče do otevřeného světa, kde se musí vypořádat se zombíky a dalšími hráči, aby přežili.

Jedním z hlavních rysů DayZ je absence záchytných bodů. Pokud hráč zemře, musí znovu začít shánět vybavení od základu. Crafting hraje klíčovou roli při získávání užitečných předmětů, protože hráči mohou vyrábět předměty z nalezených surovin. Hra se odehrává na obrovské mapě o rozloze přes 230 km², která nabízí rozmanité prostředí inspirované post-sovětskou dobou.



Recenze DayZ se liší podle zdroje. Zatímco na Metacritic získalo hru skóre 31 % z pouhých šesti recenzí, na Steamu má spíše kladné hodnocení s 75 % od více než 316 000 hráčů.

DayZ je k dispozici na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nabízí širokou škálu herních režimů, včetně více hráčů, kooperace, battle royale a MMO. I přes absenci plné české lokalizace si hra získala značnou popularitu a je vydávána společností Bohemia Interactive. Datum vydání je 30. května 2019.

TIP: Pokud jste již rodičem a hledáte dárky pro děti, tak vám poradíme, kde najít módu pro děti.



Prohlédněte si veškeré naše rubriky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *